18.6.2021

Nyt uidaan!

Neulaspolkuopas on johdattanut meitä nyt useamman kerran lempeiden lampien ääreen. Maui ja Samui ovat saaneet nauttia täysin kirsunsiemauksin veteen molskahtelusta ja vesiriemua onkin riittänyt.

Pidemmittä puheitta ihanan kesäisiin ja kosteisiin kuviin, jotka ovat tällä kertaa viikon vanhoja. 

Enpäs päässytkään suoraan kuviin. 

Luulitteko, että se on minulle noin helppoa mennä suoraan asiaan, ehei. Pitää länkättää uudesta puhelimesta. Honor ei jaksanut kuvata enää juurikaan. Objektiivi sahasi, jos kamera suostui ylipäätään aukeamaan. Harmi, sillä Honor oli muuten oikein soiva peli. Neljä käyttövuotta nujersi sen. Oli haettava Elisalta tarjouspuhelin, OnePlus, johon ei tietenkään kuulunut "vanhan luurin sisällön vientiä uuteen". Onneksi neulaspolkuopas on myös kokenut puhelinten käsittelijä. Niks, naks, plim, plom ja naps. Ja siinä sitä on kuulkaa äksöniä, kun nakkelet vesilelua pojille, kuvaat samalla ja yrität pysyä kohtalaisen hiekattomana ja kuivana itse.

Mutta mitäpä sitä ei lasten riemun eteen tekisi. Siispä nyt niihin kuviin:

Mustikassa ja Mirrissä ei ollut viimekesänä vesilelulaarissa enää jäljellä kuin punainen ankkuri. Se onkin osoittautunut Mauia - ja Samppalinnaakin - kiinnostavaksi vesileluksi. Punainenkin kun on, niin erottuu hyvin nurmikosta, jonne Samui sen aina ystävällisesti vedestä kiikuttaa. Otettuaan sen ensin Mauin suusta.


Vedessä on myös mukava tuumailla ja tiirailla. Juuri kun edellisen kuvan yhteydessä kehuin, kuinka kiinnostava se ankkuri on.


No nyt. Neulaspolkuoppaalla on kunnon orange patukka, mutta Samuin mielenkiinto on kuin onkin ankkurissa.


Mauin vesillesyöksy. 


Nyt on säpinää. Maui ja Meme kohti patukkaa ja Bailey on valmiina vastaanottamaan Sampan noutamaa ankkuria.


Ja sitten väännetään. Siitä punaisesta ankkurista.


Niin parasta. Melkein tekisi mieli mennä heti uudelleen. Ja ehkä lillua itsekin tuolla. 


Samui on juuri tällainen. Aina menossa. Joskus myös tulossa. Tässä koirassa asuu elämänilo. Sitä on ilo seurata. 


Pelto tai lampi, meno on samannäköistä.

 
Joko kehaisin, kuinka ihana rotu whippet on? Ja kaikki rodun yksilöt? Ihanan hauskoja, erilaisia, persoonallisia. Kaikkine yksilöllisine tapoineen.  
 

Ei kommentteja: