14.5.2020

Tehokasta tassuvieheilyä!

Vahlbergin Sanna ei tiennytkään, että kun hänen lahjoittamansa tassuviehe Kenzolaan muutti, lähti pölyt niin vieheestä kuin koiristakin!
Ensin asennutin jätesäkin tilalle t-paidan suikaleita; Vistaprintin väärin painamista paidoista. Vitivalkoisia, puuvillanpehmeitä suikaleita. Sitten ylipuhuin naapurin Nonan viehettä vetämään ja monet kerrat ehdimmekin viimevuonna Maukun kanssa treenailla Hakunilan vehmaisilla nurmilla, Nonan jännittäessä kuminauhan äärimmilleen.

Saimme aikaan oikein kelpovetoja ja kelpomeininkiä - ja kelpomeiningistä olikin lyhyt matka tähän kevääseen (en taaskaan suostu käyttämään sitä K-kirjaimella alkavaa sanaa), kun kaikki on peruttu tai siirretty ja suomalainen sisu on painunut unholaan ja monella masennus ja apatia vallannut mielen. Kyllä tästä vielä noustaan! 

Toukokuussa kaivettiin tassuviehe varaston uumenista ja laitettiin kuminauha paukkumaan ja whippetin reidet ryskymään! 
Mauin mieli virkistyi heti ja kun Mauin mieli virkistyi, virkistyi minunkin. Sitten virkistettiin vielä Samuinkin mieli ja nyt minunkin mieleni virkistyi kaksinverroin. Tähän kun otettiin vielä vähän Ramia, Alfaa, ja kreetalaista liehuhelma-Heliosta mukaan, niin virkistettiin USEITA mieliä ja moninkertaisesti. Uskomaton mielenilmaus koettiin viimelauantaina - ja se vaikuttaa vieläkin! Miten mieletöntä! 

9.5. saatiin tämä aimo annos iloa ja valoa whippetin silmään ja päähän ja kroppaan mikä ikuistettiin vielä näihin upeisiin Tuula Heino-Kyllösen tunnelmakuviin.

Virkistäytykää tekin! 
Saa pyytää mukaan - toistaiseksi JOLLEKIN Hakunilan nurmista on mahtunut, vaikka jalkapalloilijat ja frisbeegolfaajat jne menevät toki edelle ja 1.6. uhkasivat avata jo uimahallinkin!
Siispä be careful out there - mutta muistakaa nauttia, tähän tapaan:




Hakunilassa erittäin harvinaisena tavattava liito-oravalajike; whippet!

Päivän parhaat ravistukset Samuin tapaan!




 Ota pois, jos saat!


Mauilta lähti komeat lisäkurvailut viehepalkinnon kanssa!

Kiitos kaikille mukanaolleille - jatketaan taas treenejä!
& erityiskiitos vielä kuvista!

Ei kommentteja: