19.2.2018

Odotettu uutuus Hau-Hau Championilta!


Hau-Hau Champion Super Premium -ruokasarja on saanut uuden lisän, nimittäin Viljaton Lammas & Perunan!
Me Kenzolassa pääsimme testiryhmään ja olenkin jo aloittanut ruoan antamisen "suorilta" Balille ja Mauille, Huiman syödessä vielä omaa kanisteriaan tyhjäksi. Hupi ja Luxi ovat vähärasvaisella kuiviksella, joten heille tämä uutuustuote ei sovi.


Maui on erittäin nirso kuivamuonan suhteen ja omistajahan "tekee kaikkensa", että vielä kasvava pentu/juniori ei näyttäisi nälkiintyneeltä. 
Mauilla on ollut ruoka-astiassaan sen seitsemää sorttia kuivamuonaa ja tällä hetkellä koluan kaupan alelaareja sille säännöllisesti; rusinaton maksalaatikko, jauheliha ja porsaansuikaleet menevät kuin kuumille kiville. Hau-Hau Champion Super Premium Lammas & Peruna viljaton -kuivaruoka näyttäisi nyt kuitenkin tekevän kauppansa, nappula kerrallaan.
Bali on popsinut ruokaa jo parisen viikkoa ja hyvällä ruokahalulla. Maha on pysynyt kunnossa, ulosteet on tiukkaa, tummaa sikaria. Masu ei kupli, hajuhaittoja ei ole. Tämähän on ihan luksusta.


Tuote ei sisällä viljoja tai gluteenia. Reseptin ensisijainen proteiininlähde on hyvin sulava, maukas lampaanliha. Hiilihydraattien ja kuitujen lähteenä on viljojen sijasta käytetty perunaa ja hernettä. Luonnollisia vitamiinien, hivenaineiden ja antioksidanttien lähteitä ovat taasen pinaatti, tyrnimarja ja omena. 
Resepti on kehitetty uusimpien koiran ruokintaa ja ravitsemusta koskevien tieteellisten tutkimusten mukaisesti.
Hau-Hau Champion Super Premium Lammas & Peruna -täysravinto ei sisällä väriaineita, keinotekoisia makuaineita (plussaa!!) eikä muuntogeenisiä ainesosia. Tuotteen laadun takaavat ISO 9001- ja HACCP-laadunvalvontastandardit.

Pakkauskoot 1,5 kg ja 10 kg. OVH n. 40 e/12 kg.

Proteiinipitoisuus on melko korkea; 30% ja rasvapitoisuus 16%. Arvot ovat mielestäni sopivat aktiivihkolle whippetille. Kovin kummoisia frisbeen metsästäjiä emme ole, emmekä harrasta valjakkohiihtoakaan mutta lenkkeilemme päivittäin n. 6 kilometriä ja nuorisoketju juoksee viikottain pellolla ja/tai metsässä jokusen kiekan.


Jostain syystä perunapohjaiset ruoat minua ja poikiani kiehtovat. 
Olen jo aiemmin ollut mm. Profine-sarjan ystävä ja koirani ovat säännöllisen epäsäännöllisesti syöneet muita Hau-Hau Champion Super Premium-sarjan tuotteita; kanaperunaa ja lohiperunaa. HHC sarjan Super Premium-tuotteet ovat olleet sellaisia, "joihin olen aina palannut".

Tervehdin siis ilolla tätä tuoteuutuutta ja Hau-Hau Championia siitä, että he tarjoavat "kunnon koiranruokaa" markettien hyllystä. Ehdottomasti jatkoon.

Jatkan tuotetestausta ja raportoin kevään kuluessa lisää - kun ruoan syöjiin liittyy enemmän puikkonokkiani.

Tutustu tuotteeseen Hau-Hau Championin omilla sivuilla: KLIK.

Ei kommentteja: