20.6.2014

Vielä kerran - kiitos!

Syntymäpäivät pääsivät yllättämään jo 7.6. Mustialassa kun whippetharrastajat saivat Balin ja Huiman menestyksen lisäksi Anitan itkemään julkisesti. Olipa liikuttava synttärihetki!

Nimittäin kun näin Hula-taulua kaivettavan esiin, ei itkusta meinannut tulla loppua. Mikä kaunis ele, kaunis taulu ja tietenkin - kaunis aihe!

Alkuperäinen kuvahan on Kirsi Aallon ottama ja se on otettu Tuomarinkartanolla 2.9.2006. Hula voittaa siinä ensimmäisen sertinsä ja kysyy PU-2 pallilla, että "Olinko mä äiti hyvä"?
Upean taideteoksen valokuvasta teki Hannele Tainio
Kiitos myös Jutalle ihanan värikkäästä ja persoonallisesta kortista - kylläpä se olikin taiten ja ajatuksella rakennettu!

 © Pirjo Muhonen



Viiskymppäsiä juhlittiin seuraavana lauantaina pienen joukkion parissa, kiitos tässä yhteydessä muistamisesta myös äidilleni ja Erkille. Ynnä muulle juhlaväelle. Unohtamatta Christinan leipaisemia suussasulavia kakkuja! Näistä synskistä ei nyt sitten ole oikein kuvia (kakkukuvia!!), kun se Canonin DISP-nappi oli Seija Salaisen toimesta painettu pohjaan ja Canonia "korjataan" parhaillaan JAS-tekniikassa.

© Nina Viskari
Kuvassa vasemmalta: Erkki, äiti, Sofia, yksi 20-vee, Christina ja Jon.

KIITOS!


Ei kommentteja: