13.1.2011

Kuinka monta koirakieltomerkkiä saa mahtumaan yhteen bloggaukseen?

Noniin, aloitetaanpa tällä tavalla reippaasti tämä uuden vuoden bloggaaminen ja ladataan postaus täyteen koirakieltomerkkejä.


1. Vartissa onkin jo alkanut koirankakkakeskustelu. Linkki.
Koira oli mennyt useamman kerran kakkaamaan hissiin (!!) ja tästä nyt sitten väännetään oikein kuvan kanssa. Haluaisin kyllä nähdä ko. koiran (ja omistajan) ja kutsua myös CSI New Yorkin paikalle pitkien topsitikkujen kanssa.
Ehdottaisin myös kameran asentamista hissiin ja kakkapartioinnin aloittamista ko. talossa.


2. Mikäs niitä koirankakkoja on korjaillessa, jos vain säällisien matkojen päässä olisi roskakoreja. Yksin tämäKÄÄN ei tietenkään riitä. Linkki.
Pakkassää, kapeat kadut, lumivallit jne. aiheuttavat myös oman päänvaivansa jätösten keräämiseen. Ai miksi kapeat kadut? Noh, jos olet pysähtynyt 87-kiloisen lauman kanssa 20 cm leveälle kadulle kakkahädän yllättäessä ja vastaan tepastaa isäntä, flexi ja rottweiler, kakka kyllä jää hankeen. Oman vaikeutensa tuo kakankeruuseen näin talviaikaan ns. kolokakka, josta on luvassa oma erillinen postauksensa myöhemmin.


3. Niinpäniin. Kolmas linkki.


4. Näissä jokakeväisissä (nyt jo talvisissa) koirankakkakeskusteluissa on aina omat säväyksensä kulloisessakin. "Ei koiravihaaja" kertoo sydäntäsärkevästi kuinka koirat kärsivät kerrostaloissa ja itsekkäät ihmiset niitä kakattavat jopa autojen viereen.
Minulla on ollut koiria 25 vuotta enkä vieläkään tiedä, miten koiria kakatetaan. Koira käsittääkseni kakkaa sinne, minne se kakkaa. Harvoin kuitenkin hissiin.
Hula erityisen mielellään omalle pitkälle pihamaallemme, kun metsään on kuitenkin kaikki 200 metriä matkaa. Pirkkapussia sitten vaan kätöseen ja kakka matkaan. Samalla voi sitten kerätä vieressä olevat mainoslehtiset, energiajuomatölkit ja lihapiirakoiden kääreet.


5. Kun 200 metriä on kävelty, tuleekin oiva kakkarinne vastaan. Siinä sitten 87-kiloinen lauma kakkaa iloisesti ristiin ja rastiin ja sen seitsemän Pirkka pakastuspussia menee alta aikayksikön. Oman säväyksensä tähän kakkaralliin tuo ohikävelevä rouva sauvoineen, joka tokaisee; "sulla menee varmaan paljon pusseja noiden kanssa". Juu, kyllä menee.
Kakkarinteen alapuolella on roskakori, jonne saattaa hyvällä onnella yltää, tarpoessa metrisien kinosten läpi. Seuraava roskakori onkin sitten noin puolen kilometrin päässä ja siitä seuraava taas puolen kilometrin päässä. Usein koirani tykkäävät kakkia lisää tässä "välissä", kun seuraavaan roskikseen on matkaa vielä 386 metriä. Roskakori on tällä kertaa bussipysäkillä, ja mies seisoo roskiksen edessä hievahtamatta. Siinä se on kiva toppuutella 87-kiloista laumaa ja yrittää varoa, etteivät ne alkaisi iloisesti tervehtiä julman näköistä ja sotilaallisesti seisovaa herrasmiestä ja samalla nakata kevyellä ranneliikkeellä pussi lunta täynnä olevaan roskikseen.


6. Mitä kakankeruulle voisi tehdä? Ehdotettaessa lisää roskakoreja alapuolellamme sijaitsevaan urheilupuistoon, sanoi työntekijä "Joo, voishan niitä laittaa, mutta ne rikotaan".
Ihme, ettei Pelle Pelottomat ole vielä innovoineet "No harm done" -suihketta, jota suihkuttamalla kakka muuttuisi kulloisenkin sääolosuhteen mukaan. Suihkautettaessa sitä talvella, kakka muuttuisi sekunnissa vitivalkoiseksi ja maatuminen alkaisi hetkessä. Kesällä suihkautettaessa kakka muuttuisi väritykseltään ja olemukseltaan kulloisenkin maaolosuhteen mukaan; mullalle kakattaessa kakka muuttuisi seitsemässä sekunnissa mullaksi, kivikossa se ottaisi kiven olomuodon ja nurmikolle kakattaessa suihkaus -ja kakka muuttuisi vihreäksi ja alkaisi välittömästi kasvaa apilaa.


7. Valitettavasti arkistoissani ei ollut enempää koirakieltomerkkejä.
Yhteen bloggaukseen mahtuu siis seitsemän kieltomerkkiä ja tässä tapauksessa kolme linkkiä ja yksi uusi innovaatio. Lisäksi mahdutin yhden vinkin kaikkiin taloyhtiöihin kamerasta ja kakkapartioinnista. Aijai sitä riemua, ja asukasmäärää tulevissa kokouksissa, kun ohjelmanumerona olisi pihavideo; katso kuinka naapurin koiralta tulee kakka Audisi viereen.

Hauskaa Uutta Vuotta!

2 kommenttia:

Senja kirjoitti...

Hyvinkäällä asuessamme törmäsin katuroskikseen jossa luki "Ei koirankakkoja haisemaan!". Eli toiset valittavat koirankakoista maassa ja toiset valittavat kun ne ovat roskiksessa. Ei ole helppoa olla koiranomistaja! :D

Maria kirjoitti...

Tuo on kyllä niin totta, että kakkojen roskikseen laittaminen on kyllä erityisen haasteellista näin talvisin. Osa on aivan täynnä ja osa on keskellä lumihankea. Ja kolokakkoja ei kyllä kaiva Erkkikään.

Minulle kakkapussien kantaminen tuottaa suurta tuskaa, vaikka koiria on vain kaksi ja kakkapussejakin 1-2 kantomatkallaan - joten voin kuvitella miltä tuntuu kantaa monen koiran pussukoita pitkää matkaa. Pahalta.