31.10.2008

Puuma on vedossa - vaan samaa ei voi sanoa Humvaakusta!

No niinhän siinä sitten kävi, että Puuma on saanut pitää silmänsä ja täytteensä! Itseasiassa en edes tiedä, missä Puuma tällä hetkellä on?! Liekö paennut koiralaumaa sohvan alle tai lymyää pimeässä sängyn alla? Jaa; ai että pitäisi siivota useammin?

Vaikka imurivalmistajat näkevätkin kovasti vaivaa suunnitellessaan imurien suulakkeet siten, että "imuroit myös vaivattomasti sohvien alta" käytäntö on jotain ihan muuta. Konttaaminen lattioilla ei kuulu vahvuuksiini, niinpä sohvien ja sänkyjen alustat inventoidaan vain silloin tällöin. Ja mikäs onkaan sitten sen mukavampaa, kun löytää kauan kadoksissa ollut pehmo, joka on löytyessään "kuin uusi" tai tukku pari kertaa pureskeltuja luita...


Humvaakku, sen sijaan, koki iltana eräänä kovemman kohtalon. Näin simpsakalta se näytti vielä jokin aika sitten kunnes menetti sittemmin sisuskalunsa Luxin hampaissa!


Vaikka Luxi kovasti yrittääkin kovasti tässä näyttää siltä, että "En se minä ollut"?!?!

Voihan se tietysti olla, että joulun lähestyminen saa aikaan pojissani moisen reaktion? Sen verran hyvää joulupukinpartamateriaalia näyttäisi pehmojen sisällä olevan! Tässähän olisi ainesta ihan Niksi-Pirkkaan asti; "Koirillasi ja lapsillasi on varmasti paljon pehmoleluja, jotka leikeissä rikkoontuvat. Ota talteen sisusmateriaali ja kas; Sinulla on joulun aikana käytössäsi oivaa pukinpartamateriaalia!"
T. Nimim. Luxi, Vantaa

Ei kommentteja: