4.9.2008

Hupilapsia tekemisen parissa! Hupikids "at work"!



Olen saanut viimeaikoina aivan erityisen mieluisaa postia. Niin Best-Looking Breez Indiana (Ch Twyborn Philadelphia x Best-Looking Blooming Martha) kuin Gaselle´s Get On (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Gaselle´s La Scala) ovat olleet työn touhussa -ja sangen mukavan sellaisen.

Best-Looking Breez Indiana, kotoisammin Indi, on kunnostautunut emäntänsä Stinan kanssa 19-20.7. "rally-tokon" parissa. Ja kirjoittaa koirastaan ja rally-tokosta:

"Indi osaa olla todella liikuttava. Kultahippu koiraksi. Indi tykkää puuhastelusta ja perustottis on sen kanssa ihan ok hallussa. Siitäkin huolimatta, että en ole sen kanssa mitään kummempia koulutusrutiineja läpikäynyt. Indi on helppo motivoitava mikä tekee hommasta helppoa ja mukavaa".

"Rally-toko oli itseasiassa minusta vähän tylsää. Kamala tunnustaa. ;) Kuvailisin sitä ennemmin cirquit training -tokoksi. Radalla on 15-17 ohjekylttiä, joiden mukaan tehdään tehtäviä ja edetään rata läpi. Pääasiassa koira vain seuraa.. Ja istuu viereen joka toisella kyltillä.. Hyvää oli se, että toisin kuin tokossa, tässä koiralle saa jutella ja palkata ja kuuleman varsinaisessa suorituksessa arvostellaan myös koiran mielentila, eli mukavaa pitää olla ja sen pitää näkyä".


LINKKI Indin ja Stinan rally-toko kuviin tässä. Link to Indi´s and Stina´s obedience training pics here.

26.8.2008 Indi ja Stina kävivät agilitytreeneissä ja sieltä olen saanut näin ihanan linkin toimintavideoon! Link to Indi´s and Stina´s agilitytraining -video here.


Videopätkissäkin on kai tapana ohjeistaa katsojaa esim. K15 tai K12 -tunnuksilla merkiksi siitä, minkä ikäiselle video sopii. Itse laittaisin tähän yhteyteen kuitenkin jonkin NESSU -logon, koska ainakin minä liikutun ihan kyyneliin asti tällaisen katsomisesta.... Koira on niiiiiin iloinen emäntänsä kanssa tekemisestä ja sehän on aivan ihquliikuttavaa!

Jo aiemmin blogissani kehuin Gaselle´s Get On -pojan luonnetestituloksella. Nyt olen saanut myös videolinkin itse tilanteesta. Hurjia tilanteita, vaan pieni rohkea whippetpoika suhtautuu silminnähden tyynesti koulutuskentällä oloon.

Luca luonnetestissä 19.8. Oulunkylässä. Link to Gaselle´s Get On character test -video.



KIITOS Stina ja Ida & Indi ja Luca, Hupi-isi on kovin ylpeä lapsistaan! Keep up the good work!



Kuva Sirpa Surakka

Ei kommentteja: